FOTO: Presa sportivă din țara noastră și-a desemnat Laureații anului 2023

Asociația Presei Sportive din Republica Moldova a stabilit clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2023. Totul în funcție de performanțele înregistrate în competițiile internaționale importante.

Sportivi, antrenori, şefi de federaţii, oficiali, parteneri şi membrii Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM) s-au adunat ieri, 28 decembrie 2023, pentru a aduce un omagiu oamenilor care fac sport de performanță. Jurnaliștii sportivi i-au desemnat pe Anastasia Nichita și Denis Vierul cei mai buni sportivi ai anului 2023.

Cei doi ai au primit câte 50 000 de lei din partea președintelui Consiliului Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului A.S.I.C.S, Alexandru Gîscă.

Gala a debutat cu o ceremonie de deschidere impresionantă, marcând succesul sportivilor și echipelor care au strălucit în competițiile naționale și internaționale. Discursurile inspiraționale au evidențiat determinarea, devotamentul și sacrificiile făcute de acești atleți pentru a atinge vârfurile performanței sportive.

Printre momentele cheie ale serii s-au numărat acordarea premiilor în diverse categorii.

Evenimentul a fost presărat cu momente artistice și de divertisment, iar participanții au avut ocazia să socializeze și să împărtășească povești inspiraționale. Gala Laureaților Asociației Presei Sportive s-a dovedit a fi nu doar o sărbătoare a triumfului, ci și o ocazie de a uni comunitatea sportivă și de a încuraja tinerii talentați să urmărească visele lor în lumea sportului.

Cu această seară festivă și plină de emoții, Asociația Presei Sportive își reafirmă angajamentul de a promova și onora excelența în sport, contribuind la construirea unei culturi sportive puternice și inspiratoare.