VIDEO: Evoluția raionului Fălești spre un viitor european

În ultimii ani, cu sprijinul Uniunii Europene, în raionul Fălești au fost investite peste 30 de milioane de lei. Din acești bani, au fost inițiate peste 40 de proiecte care sunt în curs de implementare. Aceste proiecte au schimbat spre bine cele 75 de localități din raion.

Cele mai mari investiții în raionul Fălești sunt în domeniul educației: din cei peste 20 de milioane de lei s-au renovat mai mult de 30 de grădinițe și 10 școli, care au acum acoperișuri noi, geamuri și uși, mobilier, blocuri sanitare și alimentare, sisteme de aerisire și termoizolare moderne.

Circa 3 milioane de lei au fost investiți în reparația drumurilor, iar peste un milion de lei – în proiecte de promovare a energiei sustenabile și anume, instalarea colectoarelor solare și a cazanelor pe biomasă. Mai mult de 8 milioane de lei au fost alocați pentru dezvoltarea infrastructurii și construcția a 4 stații de epurare.

În videograficul de mai jos puteți viziona cum s-a schimbat spre bine raionul Fălești datorită investițiilor europene.

Moldova Europeană înseamnă un viitor luminos, pe care îl putem construi doar împreună!
***
Moldova Europeană este o campanie de comunicare inițiată de societatea civilă, pentru a informa cetățenii despre procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană și pentru a aduce în prim plan valorile și aspirațiile europene ale țării.