Anamaria Prodan, reacție după ce a câștigat 350.000€ din procesul cu Dennis Man: ”Nu pot fi bătaia de joc a nimănui”

Procesul dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Dennis Man (25 de ani) se pare că ar fi ajuns la final.

Judecătorii i-au respins lui Man procedura de suspendare a executării silite în dosarul pe care acesta îl avea cu Anamaria Prodan, astfel că internaționalul român ar trebui să-i achite acum agentului FIFA 350.000 de euro.

Anamaria Prodan, după ce a câștigat procesul cu Dennis Man: ”Este o chestiune de demnitate, de onoare, de seriozitate. Nu este despre bani”
Agenta FIFA l-a dat în judecată pe fotbalist pentru că a ”rupt” contractul cu ea și s-a transferat la Parma cu implicarea firmei de impresariat consiliată de frații Becali. Man a pierdut în prima instanță, în 2022, a făcut apel, iar judecătorii au dat verdictul definitiv anul trecut.

Man a mai încercat o variantă, prin suspendarea executării silite, dar judecătorii n-au fost de acord.

Anamaria Prodan a confirmat informația, dar nu s-a referit strict la bani. Cea care s-a ocupat de impresarierea fotbalistului, până în momentul în care Man a plecat de la FCSB la Parma, în 2021, pentru 11 milioane de euro, spune că este mai mult o victorie de moral.

In plus, Prodan a mai precizat că nu se pune problema să mai facă acum ”pace” cu internaționalul român.

”Este o chestiune de demnitate, de onoare, de seriozitate, de profesionalism, de dreptate. Nu este despre bani.

Mă cunoașteți, sunt un om drept și profesionist, care respectă contractul și legea. Așa cred că trebuie să facem toți. Să respectăm un contract agreat de comun acord”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan: ”Am să mor cu dreptatea în mână. Am fost alături de el și la bine și la greu”
Agentul FIFA, care spune că a fost alături de Man și la bine și la greu, s-a simțit acum dezamăgită.

”Este un contract pe care eu l-am luat în serios, la care am muncit. Am fost alături de el la bine și la greu. Ca mai apoi să fiu bătaia de joc a cuiva… Nu există așa ceva în veci.

În fața oricui, indiferent cine este, am să mor cu dreptatea în mâna și nu am să fac compromisuri niciodată cât am să trăiesc, cum fac 99,9% dintre cei din lumea fotbalului.

Avocații mei m-au anunțat că este definitivă hotărârea. Le-am mulțumit și le sunt recunoscătoare pentru munca depusă. Le mulțumesc judecătorilor, care au făcut dreptate și cred cu tărie că în România magistra.ii nu se vând în fața nimănui”, a mai spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.