FOTO: „Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo: „Nu-mi vine să cred”

Ana Maria Markovic (23 de ani), una dintre vedetele naționalei Croației, dar și una dintre cele mai frumoase sportive – de altfel s-a scris despre ea că ar fi ”cea mai frumoasă fotbalistă din lume” – și-a împlinit visul.

Superba jucătoare a avut ocazia de a-l întâlni în carne și oase pe Cristiano Ronaldo (38 de ani).

Cei doi s-au întâlnit datorită unei ședințe foto și video pentru un sponsor tehnic. Ana Maria și Cristiano au trebuit să se filmeze pe un mic teren de joc. Au schimbat câteva pase, au tras la poartă, iar la final sportiva nu a ratat ocazia de a bate palma cu idolul ei și împreună au strigat celebrul: ”Siuuu”.

Fotbalista din Croația a fost extrem de încântată de momentele petrecute alături de starul celor de la Al-Nassr și a postat un scurt clip și pe contul ei de Instagram, alături de mesajul: ”Nu-mi vine să cred”.

Dezbaterea Messi sau Ronaldo, referitoare la cine este cel mai bun jucător din toate timpurile (GOAT) a împărțit lumea fotbalului în două.

Fotbalista, care evoluează pe postul de atacant și joacă în Elveția, pentru Grasshopper Zurich, l-a ales pe starul portughez al celor de la Al-Nassr.

“Pentru mine, Cristiano este cel mai bun. Respect părerile tuturor. Dar eu am dreptate”, a scris Ana Maria Markovic, pe platforma X (fostă Twitter).

Ana Maria Markovic și-a surprins fanii! Unde a apărut “cea mai frumoasă fotbalistă din lume”

Ana Maria Markovic (23 de ani) s-a întors pe terenul de fotbal, după accidentarea gravă suferită la începutul primăverii.

În martie, la meciul Grasshopper – Zurich, scor 1-3, cea supranumită “cea mai frumoasă fotbalistă din lume” a primit o lovitură puternică la genunchi, în urma căreia a părăsit terenul în hohote de plâns.

Acum, la cinci luni după ce s-a operat cu succes, croata urmărită de trei milioane de oameni pe Instagram a revenit pe teren.

Nu pentru un meci, însă, ci pentru a prezenta noul echipament principal de joc al clubului său. Fotbalista a postat câteva imagini pe Instagram, unde fanii acesteia s-au bucurat să o revadă în iarbă.