FOTO: Președintele Federației de Haltere, vizite în Peru și Spania. Scopul oficialului moldovean

Recent, președintele Federației Naționale Moldovenești de Haltere, Antonio Conflitti, a participat la o întâlnire importantă a Federației Panamericane de Haltere (PAWF). În cadrul acesteia au avut loc alegeri la Lima, Peru, pentru mai multe poziții-cheie în cadrul organizației. José Quiñones a fost reales de către federațiile membre pentru a conduce organizația în următorii ani.

Alegerile au fost onorate de prezența unor oaspeți distinși și înalți demnitari, printre care se numără Președintele IWF, Mohammed Jalood, și Președintele EWF, Antonio Conflitti, care este și președintele Federației Naționale Moldovenești de Haltere.

Peruvianul José Quiñones a fost ales pentru prima dată în funcția de Președinte al PAWF pentru anul 2020. Anterior, el a fost președinte al Comitetului Olimpic Național Peruvian și membru al Federației Internaționale de Haltere.

Președintele EWF, Antonio Conflitti, care este și președintele Federației Naționale Moldovenești de Haltere, împreună cu delegația de la Federația Internațională de Haltere a participat la scurt timp și la vizita tehnică cu ocazia găzduirii în luna septembrie acestui an a campionatului mondial de haltere rezervat categoria tineret la Leon, Spania.