FOTO: Experți globali în management sportiv s-au adunat la Malaga pentru un weekend intensiv de învățare și inovație

Federația Sportivă Națională de Rugby din Republica Moldova a participat în acest weekend la cursurile de management “Development Super-week Growth Conference” organizate în Malaga, Spania. 

Potrivit președintelui Federației Sportive Naționale de Rugby, Anatolie Curechi, din cadrul Federației de Rugby din Moldova, Cristina Popescu a reprezentat administrația Federației, iar Eugeniu Procopi a reprezentat departamentul de dezvoltare.

„Această conferință este menită să ofere nu doar cunoștințe teoretice, ci și instrumente practice pe care participanții le pot integra în activitatea lor zilnică pentru a obține rezultate semnificative. În calitate de președinte, mereu am insistat ca membrii Federației pe care o conduc să se perfecționeze și să fie în continuă dezvoltare,” a declarat Anatolie Curechi.

Într-un efort de a promova excelența în management și dezvoltarea personală, Malaga a găzduit conferința care a adunat lideri de opinie și experți în management din întreaga lume.

Participanții au beneficiat de expertiză de vârf și oportunități de networking în cadrul unui eveniment dedicat dezvoltării personale și profesionale.

Timp de  două zile, conducerile federațiilor europene si managerii responsabili de dezvoltarea Rugby-ului în țările europene au avut acces la prezentări inspiraționale, workshop-uri interactive și sesiuni de networking.

De când am devenit președinte de Federație, organizez mereu câteva cursuri de perfecționare a antrenorilor și a arbitrilor anual. Ori invităm specialiști de la Rugby Europe și World Rugby, ori îi trimitem pe arbitrii noștri la cursuri în străinătate dacă calendarul ne permite,” a mai declarat Președintele FSNR, Anatolie Curechi.

Anatolie Curechi, fiind președintele Federației de Rugby începând cu anul 2021, are ca obiectiv promovarea și dezvoltarea acestui sport pe teritoriul întregii țări. Fiind convins în potențialul noilor generații de rugbiști, Anatolie Curechi a declarat în nenumărate rânduri că va crea toate condițiile necesare echipelor naționale pentru a obține rezultate cât mai frumoase.