Vezi câți bani a cerut Denis Vieru, cel mai bun judocan din lume, pentru a ne acorda UN INTERVIU

Înainte de Jocurile Olimpice de la Paris, judocanul moldovean Denis Vieru, dă start unei campanii sociale menite să îi ajute pe cei mai necăjiți.

„Au rămas șase luni până la startul olimpiadei de la Paris. După ce am văzut în presa din România cum mai mulți sportivi sau persoane publice solicită o sumă simbolică de bani pentru orice interviu acordat presei. Reieșind din suma adunată, voi ajuta mai multe persoane nevoiașe din Moldova. Mă refer la familii numeroase, copii orfani, sau chiar sportivi care au o stare socială precară,” a declarat Denis Vieru.

33 de dolari – aceasta este suma pe care a solicitat-o campionul redacției RealMedia, fiind prima norocoasă cărei Denis îi va acorda un interviu în timpul apropiat.

Denis a ținut să menționeze că pentru următorul interviu, suma va creste cu 33 %, cifra 3 fiind preferata campionului judocan.

Potrivit judocanului, ideea acestei campanii sociale a venit în timp ce citea o carte.

„Dacă oricum ai nevoie să gândești, de ce nu ai gândi în stil mare”. Aceasta este fraza motivațională citită în cartea pe care o savurează la moment și care la marcat pe campionul European, Denis Vieru.

„La moment citesc cartea fostului președinte SUA, Donald Trump – Think Big, o carte despre succesul unui speaker motivațional, foarte puternică. Am citit această fraza chiar în primele pagini ale cărții. De aici vine ideea acestei campanii sociale,” a mai menționat Vieru.

Deci, fiți cu ochii pe noi, în scurt timp urmează un interviu cu multe detalii interesante din viața campionului atât personală cât și profesională, care nu au fost spuse până acum de către cel mai bun judocan din lume, moldoveanul Denis Vieru.

Menționăm că victoriile din anul 2023 i-au adus sportivului din R. Moldova 6.580 de puncte în clasamentul judocanilor din lume, fiind cel mai mare rezultat, potrivit Uniunii Europene de Judo.

Anul trecut, sportivul a avut cea mai mare victorie la Campionatul European de Judo de la Montpellier, unde a obținut medalia de aur.

Tot în 2023, Vieru a mai câştigat bronzul, la turneul Grand Slam de la Paris, argintul, la turneul Masters, și încă două medalii de bronz de Grand Slam de la Baku și Tokyo. Mai mult, sportivul a primit recent Premiul Fair Play.

Denis Vieru urmează să participe la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.