FOTO: Modelul cu peste un milion de urmăritori care i-a cucerit inima unui campion mondial: „Am spus ‘Da’!”

Niccolo Canepa (35 de ani), cunoscutul pilot italian din Moto GP, competiție care este transmisă în direct pe canalele Digi Sport, a făcut un pas extrem de important, dar nu în carieră.

Campionul mondial din 2023 la FIM Endurance World Championship și unul dintre piloții apreciați din Moto GP a decis să-și unească destinele cu modelul Aneta Mlcakova (26 de ani). Superba blondină cu ochi albaștri, care s-a născut în Praga, dar care mai apoi s-a stabilit în Elveția, îmbină farmecul ceh cu rafinamentul elvețian.

Cei doi se cunosc de aproape șase ani, iar acum au decis să-și unească destinele, scrie digisport.ro.

„După aproape șase ani împreună, am găsit coechipierul perfect pentru călătoria vieții. Să ai pe cineva special alături de tine este adevărata victorie!”, a spus Canepa, pe social media. Și modelul cu peste un milion de urmăritori pe Instagram a anunțat cu bucurie vestea cea mare.

„Am spus ‘Da’! unei vieți alături de tine”, a fost și replica Anetei.

Aneta și Niccolo s-au cunoscut în 2018, pe când Mlcackova colabora cu cei de la Moto GP ca animatoare ”Monster Girl”, iar de atunci au rămas împreună.

Modelul ceh își concentrează întreaga activitate de pe social media în jurul unor produse de lux, dar postează și multe ipostaze cu ea în diverse costume de baie. Popularitatea ei a crescut de la an la an, iar acest lucru se poate observa din numărul mare de urmăritori pe care-i are pe Instagram.

La rândul său, Canepa este este primul italian din istorie care a câștigat un Campionat Mondial de Anduranță. El este, de asemenea, pilotul de testare și pilotul înlocuitor al echipei Yamaha Superbike Factory. De asemenea, îi antrenează pe Alex Lowes și pe Michael Van Der Mark în timpul Campionatului Mondial de Superbike.