VIDEO: Descoperă povestea campionului la lupte care este nevăzător. Copilul care a reușit să-și rescrie propria soartă

Vă invităm să cunoașteți un tânăr căruia i-a fost dat, în viață, să lupte și să câștige! Iar marea dorință a mamei lui este să devină un cîștigător nu doar la campionate dar și în viață.

Semion Bondarenco a fost un copil mult așteptat în familie.

Nimic nu prevestea o schimbare a realității. Dar la un an și jumătate, copilul a început să-și piardă vederea, până într-o zi, n-a mai văzut nimic.

Semion a fost diagnosticat cu atrofia nervului optic, o afecțiune despre care ar trebui să deținem destule informații astfel încât, în cazul în care suntem unul dintre nefericiții la care se manifestă, să o putem trata în timp util. Și asta deoarece este o boală care duce la pierderea totală a vederii.

Tânărul învață alături de copii tipici. Este foarte dezvoltat intelectual, iar lumea în care își găsește refugiul, este cea a literaturii universale.

Salvarea acestui copil a fost sportul. În prezent Semion este campion național la lupte. Echipa paralimpicului Oleg Crețu muncește inclusiv cu acest copil. Iar creșterea lui profesională este vizibilă, de aceea rezultatele nu întârzie să apară.

Marea dorință a adolescentului este să ajungă la Jocurile Olimpice. Are destul caracter și perseverență în el ca să obțină ce-și dorește.

Urmăriți continuarea poveștii impresionante de viață a micului erou în emisiunea „Se caută un milionar” de la Jurnal Tv!