Cum vrea Dinamo București să scape de interdicția la transferuri: „Există și planul B”

Conducerea lui Dinamo va depune recurs la decizia de azi a CNSL, care a hotărât o interdicție la transferuri pentru „câini” în următoarele două „ferestre” de mercato. Decizia nu este finală, astfel că echipa alb-roșie poate continua să înregistreze transferuri. Dacă va pierde și la apel, de-abia atunci îi va plăti 20.000 de euro mijlocașului Iulian Roșu.

Dinamo a fost anunțată astăzi de decizia Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, aceea că a primit interdicție la transferuri pentru următoarele două perioade de transferuri. Speța legată de litigiul cu Iulian Roșu, 29 de ani, om important în promovarea din sezonul precedent, a adus gruparea în această situație, scrie gsp.ro.

Totuși, chiar dacă pare o decizie ce lovește crunt clubul din București, Dinamo va face apel, ceea ce înseamnă că poate înregistra jucători în continuare, până va sosi hotărârea finală! Decizia de azi nu este finală.

Dinamoviștii au pregătit și planul B: scot banii dacă pierd și recursul!

Oficialii “câinilor” și-au făcut planul pentru ceea ce va urma. Cu toate că este vorba de un jucător care a avut o contribuție semnificativă la performanța din sezonul trecut, Dinamo a preferat să ajungă la comisie cu Iulian Roșu, în detrimentul unei înțelegeri. Într-o declarație pentru GSP.ro, mijlocașul a explicat la ce tratament a fost expus și a transmis că el ar dori să ajungă la un acord cu clubul.

Va urma recursul, după solicitarea lui Dinamo, iar în cazul în care decizia va fi favorabilă pe mai departe pentru jucător, atunci conducerea echipei va achita aproximativ 20.000 de euro, echivalentul sumei până la finalul contractului pentru fotbalist. Și va scăpa fără interdicție la transferuri!

Iulian Roșu a dezvăluit: “M-au trimis să mă antrenez singur, la ora 7:00 dimineața, nici nu răsărise soarele!”

„Vreau să se știe. Eu de două ori le-am cerut, le-am spus că renunț la interdicția la transferuri după ce am depus memoriu. Le-am zis că renunț la interdicție, dar să mă lase liber. Am fost refuzat de două ori! Într-una dintre oferte le-am spus că renunț și la o parte din bani, dar să fiu liber. Din nou am fost refuzat.

Eu am făcut memoriul pentru că m-au exclus din lotul echipei și m-au trimis să mă antrenez singur, de la ora 07:00 dimineața, când nici nu răsărise soarele, doar cu “Oneață” Augustin, antrenorul secund și cu un fizioterapeut. Nu m-am dus acolo. Era un abuz. Le-am cerut să mă reintegreze în lotul echipei. Le-am spus în toate discuțiile că vreau să găsesc ceva, apoi plec.

Nu e niciun fel de problemă. Ei m-au exclus, două-trei săptămâni mi-au dat doar program individual. Nu am fost de acord! Apoi, de două ori, le-am spus că renunț la interdicție, dar să fiu liber. Să pot merge în altă parte și să joc.

Eu încă sunt deschis la discuții. Nu vreau răul lui Dinamo. Dacă se dă o decizie, o va lua Comisia. Nu o iau eu. Până acum mi s-a dat dreptate, dar nu eu am decis. Le-am oferit posibilitatea să mă lase liber și să renunț la interdicție. Să se judece doar partea de bani. Mai multe ce să le fac?!”, a reacționat Roșu pentru GSP.ro.