Superstarul francez Kylian Mbappe semnează cu Real Madrid. Află ce salariu va încasa

Publicații internaționale importante, precum Bild, Le Parisien și ESPN, notează că superstarul francez a ales-o pe Real Madrid, cu care va semna un contract valabil de la 1 iulie 2024, după expirarea înțelegerii cu PSG.

PSG a făcut, la fel ca în urmă cu doi ani, aproape totul pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să rămână.

I-a propus inclusiv o mărire a salariului care deja e uriaș, de 70 de milioane de euro pe an, dar francezul a rămas ferm pe poziții și a anunțat că vrea să plece liber.

ESPN notează că Mbappe nu a ținut deloc cont de partea financiară când a decis să plece de la PSG. Cea mai bună dovadă este salariul pe care îl va încasa la Real Madrid, aproximativ 35 de milioane de euro, jumătate din cât are la Paris.

Kylian Mbappe va încasa, totuși, o sumă mai mare în primul an de contract, din bonusul de instalare, care ar urma să fie de 125 de milioane de euro! Banii vor fi împărțiți în 12 tranșe.

Kylian Mbappe a fost abordat de cei de la PSG pentru prelungirea contractului de mai bine de jumătate de an, dar francezul a spus întotdeauna, chiar și în public, faptul că nu vrea să-și extindă înțelegerea.

Din cauza hotărârii sale, chiar a fost exclus din lot în vara trecută de PSG, însă, în cele din urmă, a fost reprimit la antrenamentele conduse de Luis Enrique și a început să joace.