VIDEO: De ziua ei de naștere, scriitoarea și interpreta Tatiana Spînu, face dezvăluiri despre gemenii aduși pe lume pe 1 februarie

Scriitoarea și interpreta Tatiana Spînu își sărbătorește astăzi, 4 februarie, ziua de naștere. La cea de-a 34-a aniversare, Tatiana a primit cel mai frumos cadou pe care și l-ar fi putut dori – a adus pe lume gemeni: un băiețel și o fetiță.

„Este cadoul vieții noastre. A fost mai mult decât ne-am fi așteptat noi. Niciodată nu m-am gândit că o să am gemănuți, dar uite că această fericire a venit și în cuplul nostru,” a mărturisit Tatiana, pentru RealMedia.

Bebelușii, care s-au născut joi, 1 februarie, poartă prenumele Mia și Matei, iar ieri au ajuns acasă, acolo unde erau așteptați de cele două bunicuțe, a mai povestit Tatiana.

Tânăra mămică ne-a mai dezvăluit că bebelușii s-au născut de 2.800 kg – Matei și 2,735 kg – Mia. Aceasta a avut parte de o naștere prin cezariană, care a decurs absolut normal, iar atât ea cât și copilașii sunt bine și la 3 zile după ce au apărut pe lume au mers acasă.

Tatiana Spînu este cântăreață și scriitoare, autoarea romanelor „Parfumul Scrisorii Tale”, „Suflete Arse” și „O Ultima scrisoare”, iar de anul trecut a început să scrie și cărți pentru copii. „Anul acesta a apărut seria de cărți pentru copii „Fetița Lica vara la bunica”. Aceste cărți le-am scris în special pentru copilașii mei, dar și pentru toți copilașii din țară,” ne-a mai mărturisit Tatiana Spînu.