VIDEO: Haos în fotbalul din Anglia. Un suporter a intrat pe teren și l-a fugărit pe arbitru, după o decizie controversată

Incident șocant în timpul meciului Port Vale – Portsmouth, scor 0-1, disputat, sâmbătă, în League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia.

Incident șocant în timpul meciului Port Vale – Portsmouth, scor 0-1, disputat, sâmbătă, în League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia.

Un suporter al echipei gazdă a trebuit să fie imobilizat de jucători şi de persoane din staff după ce l-a fugărit pe arbitru pe teren pentru a-i cere socoteală după o decizie controversată, informează stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc pe finalul jocului, la scurt timp după ce “centralul” Craig Hicks a acordat un penalty pentru Portsmouth, care a fost transformat cu calm de Colby Bishop. Lovitura sa de pedeapsă s-a dovedit a fi decisivă, liderul League One obţinând victoria cu 1-0.

Într-un filmuleţ devenit viral pe reţelele de socializare, fanul poate fi văzut alergând pe toată lungimea terenului spre Hicks, care fuge în direcţia opusă după ce l-a observat pe individ.

Suporterul a fost calmat de persoane aflate pe banca de rezerve a echipei locale, inclusiv de antrenorul principal Andy Crosby şi de secundul David Dunn, în timp ce Hicks aştepta la marginea terenului.

În urma acestui incident, Port Vale a emis un comunicat: “Clubul de fotbal Port Vale condamnă acţiunile individului care a intrat pe terenul de joc în timpul meciului de astăzi cu Portsmouth. Vom colabora cu autorităţile relevante pentru a ne asigura că va fi toleranţă zero în tratarea acestui caz. Reamintim tuturor suporterilor că pătrunderea pe terenul de joc este o infracţiune penală”.

Rezultatul o menţine pe Portsmouth în fruntea League One, în timp ce Port Vale este pe locul 20, la doar o poziţie de zona retrogradabilă.