Ce salariu va avea Jesse Lingard la FC Seoul: E de șase ori mai mic decât cel de la Manchester United

Jesse Lingard a reușit în cele din urmă să își găsească echipă în perioada de mercato a iernii, după jumătate de an în care a fost șomer. 

În presa britanică s-a scris că mijlocașul ofensiv a avut o sumedenie de oferte, 26 la număr. În cele din urmă, a ales o destinație total surprinzătoare: FC Seoul, în Coreea de Sud.

Jesse Lingard va câștiga la FC Seoul 20.500 de euro săptămânal, de aproape șase ori mai puțin decât la Manchester United

Conform site-ului Transfermarkt, cel care a câștigat patru trofee cu Manchester United a semnat un contract valabil până în luna februarie a anului viitor, atunci când se va încheia sezonul în Coreea de Sud, scrie digisport.ro.

La noua echipă, Lingard va avea un salariu de 20.500 de euro săptămânal, după cum anunță Daily Mail. Remunerația sa va fi de aproape șase ori mai mică decât cea de la Manchester United, unde, în 2017, câștiga 117.000 de euro săptămânal.

Chiar dacă va câștiga mai puțin decât în Premier League, sursa citată scrie că Lingard va fi cel mai bine plătit jucător din Coreea de Sud.

Jesse Lingard, adversarul lui Dan Petrescu

Odată cu acest transfer total surprinzător, Lingard îi va fi adversar lui Dan Petrescu, antrenorul celor de la Jeonbuk.

Trupa “Bursucului” a încheiat pe locul 4 în play-off, în timp ce Seoul a câștigat play-outul. Noua ediție a campionatului din Coreea de Sud debutează la începutul lunii martie.