După 25 de oferte refuzate, Lingard a semnat!

Jesse Lingard (31 de ani) a reușit în cele din urmă să își găsească echipă în perioada de mercato a iernii, după jumătate de an în care a fost șomer.

Fostul internațional englez era liber de contract încă de pe 1 iulie, când Nottingham Forest i-a reziliat contractul. În presa britanică s-a scris că mijlocașul ofensiv a avut o sumedenie de oferte, 26 la număr. În cele din urmă, a ales o destinație total surprinzătoare.

Joi dimineață, clubul din Coreea de Sud a postat pe Youtube un videoclip cu Lingard în rolul principal și mesajul “Bine ai venit”.

Conform site-ului Transfermarkt, cel care a câștigat patru trofee cu Manchester United a semnat un contract valabil până în luna februarie a anului viitor, atunci când se va încheia sezonul în Coreea de Sud, scrie digisport.ro.

Perioada de mercato se încheie în Coreea de Sud pe 8 martie, iar noua ediție a campionatului începe șase zile mai devreme.
Jesse Lingard, adversarul lui Dan Petrescu
Odată cu acest transfer total surprinzător, Lingard îi va fi adversar lui Dan Petrescu, antrenorul celor de la Jeonbuk.

Trupa “Bursucului” a încheiat pe locul 4 în play-off, în timp ce Seoul a câștigat play-outul. Noua ediție a campionatului din Coreea de Sud debutează la începutul lunii martie.