Armaș și Rață, rezerve în egalul scos de Voluntari cu Poli Iași

Poli Iași și FC Voluntari au încheiat la egalitate partida din cadrul etapei cu numărul 25 din SuperLiga României, scor 0-0.

Cele două formații au încheiat la egalitate o partidă anostă și fără prea multe faze de poartă.

Adam Nemec înscrisese pentru oaspeți, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de offside. Astfel, tabela a rămas neschimbată până la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, cele două formații își păstrează locurile din clasament în această etapă, scrie digisport.ro.

Ambele echipe au câte 27 de puncte după 25 de meciuri, dar Voluntari stă mai bine la golaveraj și este pe locul 13, în timp ce Poli Iași se clasează pe locul 14.

Hermannstadt a remizat pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 1-1, într-un meci din etapa cu numărul 24 din SuperLiga.

Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale la debut. Antrenorul speră să obțină curând și primul succes.

”Important este că băieții au avut încredere și am scos acest punct pe final. Suferim în ultimii 25 de metri. Acolo nu reușim să ne depășim adversarul. Voluntari juca contraatac. Sibiul asta a făcut azi.

Vom încerca să devenim mai buni. Nu e ușor să schimbi lucrurile de pe o zi pe alta. Am schimbat sistemul de joc. Am încercat să facem anumite lucruri.”, a declarat Nicolae Dică la final.