PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe! ”Șeicii” au contactat un star din Serie A

Kylian Mbappe este în ultimele luni de contract cu Paris Saint-Germain, iar în presa din străinătate s-a scris că francezul va ajunge din vară la Real Madrid.

Parizienii s-ar fi resemnat deja cu ideea că își va pierde starul, iar oficialii clubului au început deja să îi caute înlocuitor.

Conform Mundo Deportivo, PSG i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Kylian Mbappe, iar ”șeicii” de la gruparea din capitala Franței ar fi început deja discuțiile.

Este vorba despre starul lui Napoli, Khvicha Kvaratskhelia, cel care a primit porecla ”Kvaradona” datorită asemănărilor cu Diego Armando Maradona, legendarul fotbalist care a scris istorie la echipa din Serie A.

Contractul fotbalistului georgian va expira în vara anului 2027, însă ar putea face pasul la PSG în condițiile în care Kylian Mbappe va merge la Real Madrid.

Agentul fotbalistului a dezvăluit recent că Kvaratskhelia a fost contactat de cei de la PSG, iar în vară va veni și o ofertă oficială pentru starul lui Napoli.

”Au fost contacte cu mai multe cluburi, nu doar cu PSG și Real, însă întrebarea este dacă De Laurentiis îl va lăsa să plece. Khvicha este un jucător excepțional, între primii trei din lume”, a spus impresarul său, Mamuka Jugeli.

Mbappe nu a ținut deloc cont de partea financiară când a decis să plece de la PSG. Cea mai bună dovadă este salariul pe care ar urma să-l încaseze la Real Madrid, aproximativ 35 de milioane de euro, jumătate din cât are la Paris.

Kylian Mbappe va încasa, totuși, o sumă mai mare în primul an de contract, din bonusul de instalare, care ar urma să fie de 125 de milioane de euro! Banii vor fi împărțiți în 12 tranșe.