Căpitanul Naționalei, Vadim Rață, din nou rezervă la Voluntari, iar Armaș, în afara lotului. Cum comentează antrenorul Dică

FC Voluntari a pierdut de la UTA cu 0-1 în meciul disputat aseară. Fotbaliștii moldoveni Vadim Rață și Igor Armaș, din nou, au lipsit de pe teren. Căpitanul Naționalei Moldovenești, Vadim Rață a fost în rezerve, iar Igor Armaș, în afara lotului.

Contactat telefonic de către RealMedia, antrenorul FC Voluntari, Nicolae Dică, a menționat că nu au reușit să fie mai oportuniști în ultimii 20 de metri și că mai au de lucrat. „Nu reușim să luăm acțiuni 1 contra 1. Avem mult de muncă, știm acest lucru, vom vedea ce vom face.”

„Faptul ca Rață și Armaș nu au jucat, este decizia mea. Ei însă sunt jucători cu experiență și mă bazez în continuare pe serviciile lor. De când am venit eu la echipă nimeni nu are locul asigurat.

Am adus multe mingi în careu, am pus presiune în a doua repriză, dar nu am reușit să marcăm. Și defensiv trebuie să fim atenți. La gol nu am făcut marcajul în careu cum trebuia.

Clasamentul este strâns, dar de asta s-au apucat de fotbal, sunt jucători cu experiență, unii au mai trecut prin momente dificile, e important să menținem echipa în prima ligă. Trebuie să schimbăm atitudinea, să punem presiune, trebuie să înțeleagă că trebuie să joace sub presiune, doar așa pot face performanță.

Am așteptări de la toți jucătorii, când intră pe teren, îi bag pentru că am încredere în ei și trebuie să ajute echipa”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului.