FOTO: Halterofilii moldoveni se impun la Campionatul European: Vezi rezultatele celei de-a cincea zile

Halterofilii din Republica Moldova, la Campionatele Europene de Seniori – Competiție de Calificare Olimpică pentru Paris 2024.

A cincea zi de competiții a adus țării noastre următoarele rezultate:

BRATU Constantin, în limitele categoriei de până la 81 Kg a completat prima probă smuls ridicând 140 Kg și al doilea proba aruncat ridicând 170 Kg. Cu totalul de 310 Kg a obținut clasament pe locul 13.

MOROȘANU Victor, în limitele categoriei de până la 81 Kg a completat prima probă smuls ridicând 145 Kg și al doilea proba aruncat ridicând 170 Kg. Cu totalul de 315 Kg a obținut clasament pe locul 10.

 

Campionatul a reunit 43 de țării cu 370 de sportivi înregistrați. Este un număr record de participanți, potrivit Președintelui Federației Europene de Haltere, Antonio Conflitti.

La fel, acesta a declarat că evenimentul este penultimul pentru calificare către Jocurile Olimpice de la Paris 2024, iar sportivii moldoveni au șanse mari pentru a obține medalii.

Menționăm că 17 sportivi ne reprezintă țara în cea mai importantă competiție continentala si penultima de calificare pentru Jocurile Olimpice de anul acesta.

Puteți consulta programul complet al sportivilor noștri AICI.