Apariție misterioasă în Champions League, la loja VIP. Cine e vedeta care și-a ascuns complet fața

Partida dintre Inter Milano și Atletico Madrid, din prima manșă a optimilor Champions League a avut parte de un spectator de lux.

Kanye West a fost pe ”Giuseppe Meazza” la meciul Inter – Atletico Madrid din optimile de finală ale Champions League. Însoțit de mai mulți artiști de muzică rap, celebrul cântăreț american nu a vrut să atragă toate privirile, motiv pentru care a decis să apeleze la o ținută ieșită din comun, dar a reușit doar să atragă și mai mult atenția.

Concret, rapperul s-a îmbrăcat complet în negru și și-a acoperit fața cu o cagulă peste care a tras și o glugă, scrie digisport.ro.

Kanye West nu a mers singur la duelul din Champions League, ci a fost însoțit de alți artiști cunoscuți pe scena rapului, Ty Dolla Sign, Playboi Carti și Rich The Kid.

Rapperul a fost însoțit și de soția sa Bianca Censori, cea pe care a cunoscut-o după despărțirea de celebra Kim Kardashian.

Nici Kim Kardashian nu este străină de meciurile de fotbal. Recent, supermodelul cu 364 de milioane de urmăritori pe Instagram a dat nas în nas cu Erling Haaland (23 de ani), care a reușit tripla istorică (Premier League, FA Cup și Champions League) în tricoul lui Manchester City, sezonul trecut.

Fosta soție lui Kanye West a povestit că a fost foarte entuziasmată de faptul că se afla în același loc cu Haaland, dar în același timp i-a părut rău pentru fiul ei, care a ratat șansa de a-l vedea “pe viu” pe starul norvegian.

“Eram în Italia și l-am văzut pe Erling Haaland. Am făcut ca toate cele, pentru că știam că fiul meu va fi încântat. E pasiunea lui.

Așa că am stat ca o ratată pe FaceTime la acest eveniment și i-am spus ‘Saint, n-o să ghicești niciodată de cine am dat. Am dat de persoana asta și… îmi pare rău'”, a povestit Kardashian, citată de Sport Bible.