FOTO: Liviu Guban – stomatologul care face din imposibil realitate: Află povestea băiatului cu paralizie cerebrală care are acum o dantură frumoasă și sănătoasă

Gabriel are 21 ani, locuiește în satul Saca, raionul Strășeni și suferă de paralizie cerebrală cu tetrapareză spastică. Din cauza acestui diagnostic Gabriel a început sa facă primii pași abia la vârsta de 11 ani. Părinții îl purtau mai mult în brațe.

Pe lângă toate, una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta erau dinții. Absolut toți erau deteriorați total, iar durerile deveneau insuportabile.

Băiatul, de ceva timp se alimenta doar cu mâncare lichidă, de carne, pâine, sau mere nici nu era vorba, ne povestește mama acestuia.

Părinții au trecut pragul mai multor stomatologi, însă toți i-au spus că nu pot face nimic pentru a-i repara dantura băiatului, din cauza maladiei de care suferă acesta – paralizie cerebrală.

Ca printr-o minune, Gabriel a ajuns în fotoliul stomatologic al domnului Liviu Guban – cel care a făcut din imposibil realitate.

După mai multe intervenții, tratamente, etc. acum Gabriel se poate bucura de o dantură frumoasă și sănătoasă în același timp. Toți dinții pacientului au fost restaurați, iar băiatul nu doar că poate mânca orice își dorește, însă a scăpat și de durerile insuportabile pe care le avea.

Pentru orice întrebare sau o programare la consultație la domnul doctor Liviu Guban, nu ezitați să-l telefonați: 0 (69) 337593 – cel care face din imposibil realitate!

 

Atașăm imagini cu dantura băiatului până și după „miracolul” făcut de către stomatologul Liviu Guban.

ATENȚIE: IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!