AUDIO: Presa de peste Prut, despre inovațiile din mass-media de la Chișinău

„Clubul Media Business salută apariția site-ului RealMedia din Republica Moldova.” Mesajul vine de la Romeo Chiriac, jurnalist român și realizatorul Podcastului Business Philosophy.

„Suntem alături de prietenii noștri, apreciem conținutul și evidențiem importanța unui asemenea site pentru sportul din Republica Moldova și pentru sportivi. Îi urăm bafta în continuare echipei editoriale RealMedia,” a mai declarat Romeo Chiriac, într-un mesaj audio expediat redacției noastre.

Menționăm că Romeo Chiriac, realizatorul Podcastului Business Philosophy, care a primit recent un premiu special pentru că este Lider în topul celor mai citate podcasturi în mass-media din România. Fapt pentru care îl felicităm și îi urăm succes în activitatea sa, mulțumindu-i pentru susținere și promițând că nu îi vom dezamăgi așteptările, el fiind pentru noi un exeplu demn de urmat în lumea media.

Business Philosophy este un produs care este lider în topul celor mai citate podcasturi în mass-media de peste Prut.

Așa că vă invităm să urmăriți podcastul „Business Philosophy“ cu Romeo Chiriac. Mai jos vă lăsăm și una dintre ultimele ediții ale podcastului, invitata cărui a fost o jurnalistă sportivă de la Chișinău, Olivia Cucoș.