Real Madrid a luat decizia finală în cazul fotbalistului de 60.000.000 €

Real Madrid este foarte aproape de a-l transfera pe Kylian Mbappe (25 de ani), după ce francezul a anunțat că nu-și va mai prelungi contractul cu PSG.

Recent, au apărut zvonurile conform cărora Endrick ar avea de suferit în urma acestui transfer, iar brazilian ar rămâne împrumut până în decembrie în Brazilia.

Endrick a fost cumpărat de Real Madrid în schimbul sumei fixe de 35 de milioane de euro, plus alte 25 drept bonusuri pentru anumite obiective prevăzute în acord, câștigarea trofeului Golden Boy, numărul partidelor disputate, numărul golurilor înscrise și titlurile cucerite, scrie digisport.ro.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Real Madrid nu și-a schimbat planurile în ceea ce-l privește pe Endrick, chiar dacă negocierile cu Mbappe intră în stagiul final.

Rael Madrid îl vrea pe Endrick încă din iulie, iar brazilianul se va alături echipei antrenate de Carlo Ancelotti în presezon. Discuția în legătură cu extinderea împrumutului până în decembrie nu este luată în considerare de către spanioli.

45 de milioane de euro este cota de piață a lui Endrick, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cele 62 de meciuri jucate pentru Palmeiras, Endrick a marcat două goluri și a pasat decisiv de două ori.

Endrick a debutat și la naționala mare a Braziliei, pentru care a bifat două apariții.

A spus totul, după ce s-a cuplat cu Endrick: “Ce bărbat minunat!”
Endrick a postat în ultima perioadă mai multe fotografii alături de Gabriely Miranda (20 de ani), un model celebru din Brazilia. Cei doi au o relație de mai mult timp, dar au decis să facă public acest lucru recent.

Gabriely Miranda a povestit cum s-a îndrăgostit de Endrick , despre care nici nu știa inițial că este jucător la Palmeiras.

”Când l-am văzut pe Endrick pentru prima dată, nu știam că este fotbalist, eram într-un centru comercial. M-am uitat la el și m-am gândit ‘ce bărbat minunat’!

Are o privire și un caracter seducător. Am văzut că este omul vieții mele, al viitorului meu… După ce m-am îndrăgostit la prima vedere, am descoperit că este jucătorul lui Palmeiras.

Luam cina împreună și a fost meciul cu Cuiaba împotriva lui Botafogo. Am spus că dacă Cuiaba câștigă, vom începe să ne întâlnim. Cuiaba a câștigat!”, a dezvăluit Gabriely Miranda, pe Instagram, citată de Mundo Deportivo.