Azi la 17:00 – finala Cupei Ligii Angliei: Chelsea – Liverpool

Chelsea și Liverpool vor disputa duminică, 25 februarie, finala Cupei Ligii Angliei, de la ora 17:00. Partida va avea loc pe Wembley și va fi transmisă pe Digi Sport 1.

Finala dintre Chelsea și Liverpool le găsește pe cele două formații în momente diferite. “Cormoranii” au un sezon foarte bun și sunt lideri în Premier League, în timp ce trupa lui Mauricio Pochettino a avut evoluții oscilante și ocupă doar locul 10 în campionatul intern.

Chelsea are însă ocazia să facă uitat sezonul slab de până acum și să cucerească trofeul pus în joc pe stadionul Wembley, scrie digisport.ro.

Echipele probabile:

Chelsea: Petrovic; Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell; Fernandez, Gallagher, Caicedo; Palmer, Jackson, Sterling

Liverpool: Kelleher – Gomez, Konate, Van Dijk, Robertson – MacAllister, Endo, Gravenberch – Elliott, Gakpo, Diaz

Pochettino speră ca arbitrajul să fie corect, nu ca în meciul retur cu Liverpool
Pochettino are șansa de a câștiga primul său trofeu pe banca tehnică a celor de la Chelsea, după ce a fost numit antrenor principal în vara anului 2023.

Înainte de finala cu Liverpool, argentinianul a transmis un avertisment clar pentru arbitri și speră ca aceștia să nu fie influențați de decizia lui Jurgen Klopp, care a anunțat că va pleca în vară de la ”Cormorani”.

Pochettino a făcut referire la meciul retur din Premier League, câștigat de Liverpool cu 4-1, și a afirmat că echipa sa a fost dezavantajată.

„Cred că trebuie să fim siguri că vom concura și fiecare decizie va fi corectă. Când am jucat împotriva lui Liverpool pe Anfield, cred că nu a fost o decizie cheie în favoarea noastră. Nu am primit două penalty-uri. Dueluri, 50/50, mereu pentru ei. Roșu clar. Vreau să fiu tratat într-un mod corect.

Liverpool a fost mai bună decât noi, desigur. Dar în minutul 5 am avut un penalty clar. În a doua, alt penalty la Nkunku. Dacă vor fi mai buni decât noi, o să îi felicităm, dar fiecare decizie să fie corectă. Presiunea nu trebuie să facă treaba mai ușoară pentru Klopp”, a afirmat Pochettino, conform goal.com.