Decizia luată de unul dintre cei mai curtați antrenori, Xabi Alonso, dorit de Liverpool și Bayern Munchen

Xabi Alonso este unul dintre cei mai curtați antrenori, după performanțele excelente obținute pe banca celor de la Bayer Leverkusen.

Cu Xabi Alonso la ”cârmă”, Bayer Leverkusen este neînvinsă în acest sezon, în toate competițiile. ”Farmaciștii” au mari șanse de a cuceri titlul în Germania, după s-au distanțat la nouă puncte de Bayern Munchen, care are, însă, un meci mai puțin jucat.

Xabi Alonso ar mai sta la Bayer Leverkusen, ca după să semneze cu Real Madrid
Atât Thomas Tuchel, cât și Jurgen Klopp au anunțat că nu vor mai continua din vară la Bayern Munchen, respectiv Liverpool. Astfel, cele două echipe își caută antrenor, iar Xabi Alonso ar fi prioritatea celor două formații, scrie digisport.ro.

Numai că presa din Germania a anunțat un scenariu la care nu mulți s-au gândit. Jurnalistul Christopher Michel afirmă că Real Madrid este visul lui Xabi Alonso, iar spaniolul ar mai rămâne un an sau doi pe banca tehnică a lui Leverkusen pentru a aștepta ca postul de la Real Madrid să devină liber.

Rămâne de văzut cum va proceda Xabi Alonso și cum va proceda antrenorul spaniol, care este curtat de unele dintre cele mai mari echipe ale Europei. Contractul lui Carlo Ancelotti cu Real Madrid expiră în vara anului 2026.

”Bayern, Liverpool? Nu am nimic nou de spus”, a afirmat Xabi Alonso
În cadrul unei conferințe de presă, Xabi Alonso a fost întrebat despre interesul celor două mari echipei, însă nu a vrut să dea prea multe detalii.

”Bayern, Liverpool? Nu am nimic nou de spus.

În acest moment sunt antrenorul Bayer Leverkusen și asta este sigur. Referitor la viitor, nimic nu este cert.

Apelul primit de la Bayern? Este doar ipotetic, din nou spun”, a spus Xabi Alonso, potrivit italianului Fabrizio Romano.