VIDEO: Academia de Fotbal Radu Rebeja-LIMPS, câștigătoarea turneului „Cupa Elitelor”

Academia de Fotbal Radu Rebeja-LIMPS a devenit câștigătoarea competiției „Cupa Elitelor”, ediția 2024. Formația din Chișinău a învins cu scorul de 3-0 echipa antrenată de Viorel Frunză în ultima etapă a turneului, pe terenul Joma Arena (teren sintetic) din capitală.

În ultimul meci al turneului pentru aceste două formații duelul a fost unul decisiv și urma să fixeze în pofida rezultatului prima campioană a competiției „Cupei Elitelor”.

Amintim că acest turneu este organizat cu scopul de a diversifica selecția jucătorilor pentru selecționata Republicii Moldova la categoria de vârstă U19 și de a oferi oportunități suplimentare de practică în timpul pauzei Campionatului R. Moldova la Fotbal, Copii și Juniori, ediția 2023/24.

AF Radu Rebeja-LIMPS în cadrul acestui turneu a marcat 4 goluri, a înregistrat 2 victorii cu echipele FC Zimbru și Dacia Buiucani și o înfrângere în fața formației FC Sheriff la loviturile de departaje. Discipolii lui Valentin Munteanu au acumulat 7 puncte. Marcatorii în această ediției din partea formației AF Radu Rebeja-LIMPS sunt: Alexandru Mardarii, Bogdan Musteață și Ștefan Mocanu, Nicolae Gumeni, toți patru au câte o reușită, scrie fmf.md.

Rezultatele partidelor CUPEI ELITELOR – clic pe rubrica MECIURI.

Ultimul meci din cadrul turneului „Cupa Elitelor” are loc chiar în aceste momente, partidă în care duelează echipele FC Sheriff și FC Zimbru, pe terenul complexului sportiv din Tiraspol, începând la ora 14:00, iar meciul va conta pentru locul 3.