Real Madrid – Sevilla 1-0. Luka Modric aduce victoria cu un gol de generic

Real Madrid a reușit să o învingă pe Sevilla, scor 1-0, în cadrul unei partide desfășurate în etapa cu numărul 26 din La Liga.

Singurul gol al partidei a fost marcat de către Luka Modrid în minutul 81 al partidei, atunci când a reușit un șut senzațional din afara careului.

Datorită celor trei puncte obținute, Real Madrid a ajuns la 65 de puncte acumulate și s-a distanțat de Barcelona, ocupanta locului doi, la opt lungimi în fruntea clasamentului, scrie digisport.ro.

De cealaltă parte, Sevilla a rămas pe poziția a 15-a în La Liga cu doar 25 de puncte acumulate. Cadiz se află pe primul loc care duce în Segunda Division (18), la șase puncte în spatele formației din Andaluzia.

Înaintea meciului direct din runda a 26-a din La Liga, Real Madrid se află pe primul loc în clasament, cu 62 de puncte, în timp ce Sevilla se află pe poziția a 15-a, cu 24 de puncte.

La partida tur din campionat, duelul dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Sergio Ramos (37 de ani) va reveni pe Santiago Bernabeu și va înfrunta echipa pentru care a făcut istorie timp de 16 ani, în perioada 2005-2021.

Va fi primul meci al lui Ramos pe stadionul din capitala Spaniei, după despărțirea de ”Galactici”. Astfel, liderul din La Liga a pregătit un moment special pentru legenda sa.

Conform presei iberice, când crainicul va anunța primul ”11” al Sevillei, este așteptat ca el să facă o pauză, pentru ca fanii Realului să-i ofere un ”standing ovation” lui Sergio Ramos și să-și arate afecțiunea.

Mai mult, un cântec special va fi cântat despre Sergio Ramos, care scoate în evidență importanța pe care a avut-o spaniolul în câștigarea celui de-al 10-lea trofeu UEFA Champions League, La Decima.