„Revoluție” la Bayern Munchen: După Tuchel, nemții sunt pregătiți să renunțe la 7 jucători

În urmă cu o săptămână, Bayern Munchen a anunțat că se va despărți de Thomas Tuchel (50 de ani) la finalul sezonului.

Bavarezii sunt hotărâți să facă schimbări majore la nivelul lotului, după ce se pare că acest sezon va fi unul fără trofee pentru gruparea din Munchen.

Conform spaniolilor de la Sport, Bayern Munchen este pregătită să facă o mare schimbare la nivel de lot și să se despartă de 7 jucători.

Bouna Sarr și Eric Maxim Choupo-Moting sunt ca și plecați de la Bayern, întrucât contractele lor expiră la finalul sezonului, scrie digisport.ro.

Ceilalți 5 fotbaliști sunt Manuel Neuer, Sven Ulreich, Alphonso Davies, Joshua Kimmich și Leroy Sane, ale căror înțelegeri sunt valabile până în vara anului 2025. La nivelul portarilor, Bayern este gata de o schimbare radicală.

În ceea ce-i privește pe ultimii 3 menționați, aceștia sunt în vizorul celor mai mari echipe din Europa. Alphonso Davies ar avea deja un acord cu cei de la Real Madrid, Joshua Kimmich este dorit de Manchester City și Barcelona, în timp ce Sane este ”vânat” de granzii din Premier League.

Bayern Munchen trebuie să ia o decizie importantă în privința lor. Dacă nu vor să-i piardă gratis în 2025, bavarezii trebuie să încerce să le prelungească contractele sau să-i lase să plece în schimbul unei sume favorabile în această vară.

Anunțul a fost făcut oficial și pe site-ul oficial al celor de la Bayern Munchen.

”FC Bayern Munchen și antrenorul principal Thomas Tuchel au decis împreună să pună capăt relației lor de lucru, care inițial trebuia să dureze până la 30 iunie 2025, pe 30 iunie 2024. Acesta este rezultatul unei discuții constructive între CEO-ul Jan-Christian Dreesen și Thomas Tuchel”, notează nemții.