Reacția președintelui Asociației de Futsal Alexandru Golban, după acuzațiile aduse de Sergiu Tacot la adresa arbitrilor: „Eu nici cât negru sub unghie nu cred”

Antrenorul-jucător al echipei campioane a Moldovei la futsal, Nistru Chișinău, Sergiu Tacot, se arată a fi nemulțumit de arbitrajul meciurilor. Acesta spune că arbitrii sunt indulgenți cu alte echipe, pe când Nistru este taxată la primul fault minor.

La fel, și președintele echipei Nistru, Sergiu Malinchii, contactat de RealMedia, a menționat că Nistru a fost defavorizată în ultimele meciuri ale echipei sale.

În același timp, președintele Asociației de Futsal, Alexandru Golban, ne-a spus că nu se face nimic cu rea intenție.

„Sincer nu prea îmi place să comentez arbitrii, sunt băieți onești și nu ar proceda urât cu nimeni. Noi ca ligă investim în tineri, dezvoltare ce ține de arbitraj. Eu nici cât negru sub unghie nu cred că arbitrii ar putea face rău unor jucători, sau echipe anume. Noi când vom fi uniți vom fi mai puternici. Suntem o comunitate mică a futsalului și tare îmi doresc să fim uniți. Dacă sunt nemulțumiri, avem comitet executiv unde se pot depune contestări ori o scrisoare oficială. Ca lider a acestei mișcări vă asigur că nu se face nimic cu rea intenție,” a declarat pentru RealMedia președintele Asociației de Futsal Alexandr Golban.