VIDEO: Sergiu Tacot, reacție furibundă la adresa arbitrilor, după ce Nistru a fost învinsă de Clic Media. Vezi ce spune președintele echipei

„Când joacă Clic asupra Nistrului, arbitrii sunt indulgenți cu cei de la Clic, pe când Nistru este taxată la primul fault minor. Lor li se permite prea multe,” ne-a mărturisit Sergiu Tacot, antrenorul-jucător al echipei campioane a Moldovei la futsal, Nistru Chișinău, în urma meciului din weekend-ul trecut disputat între Nistru Chișinău și Clic media. Scorul final al acestuia a fost 5-2 în favoarea Clic Media.

Un exemplu ar fi meciul cu Burevestnik, unde Sergiu Tacot a fost lovit de Timbalist, iar arbitrii nu au luat nici o măsură.

La fel, președintele echipei Nistru, Sergiu Malinchii, contactat de RealMedia, a menționat că Nistru a fost defavorizată în ultimele meciuri ale echipei sale.

„În ultimul meci când Nistru pierdea cu 2:4 și mai rămăsese 2 minute, Lasco, jucătorul de Clic, având cartonaș galben, a intrat în alunecare. Arbitrii nu au acordat penalty și al doilea cartonaș. Dacă se acorda penalty scorul era de 3:4, iar soarta meciului putea fi alta,” potrivit lui Malinchii.

„Se observă un complot timp de doi ani evident asupra Nistrului, fapt pe care nu-l considerăm normal la adresa jucătorilor și minifotbalului din Moldova,” a mai mărturisit președintele echipei Nistru Chișinău.