VIDEO: Vadim Rață nu a găsit explicații pentru eșecul cu FCSB: „Nu le-am dat nicio șansă”

FCSB s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa cu numărul 28 din SuperLigă. La finalul partidei, fotbalistul moldovean Vadim Rață s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat, mai ales, pentru că echipa sa a intrat în avantaj la cabine. Mijlocașul moldovean a explicat cum a reușit FCSB să obțină cele trei puncte.

„Nu este pentru prima dată când ratăm un meci. Jucăm destul de bine, ne apărăm. Cu o echipă ca FCSB trebuie să stai bine în teren. Nu îmi explic. Ne vorbim că trebuie să fim concentrați și după pierdem meciul.

Am pierdut în șase minute. Trebuie să ne dea de gândit. Nu merităm să retrogradăm în niciun caz. Nu pot să găsesc o explicație. Am stat și noi nervoși în vestiar, scrie digisport.ro.

În prima repriză nu le-am dat nicio șansă. În repriza a doua trebuia să apărăm rezultatul. Nu știu dacă sunt greșeli. Așa le numește antrenorul. Am luat două goluri foarte ușor. Trebuie să găsim o soluție.

Nu cred că a fost de neoprit. Coman ne-a bătut azi. Nu i-am permis să aibă ocazii în prima repriză. Cu el trebuie să joci 90 de minute. Este un jucător de valoare. Trebuie să ai grijă de el 90 de minute, nu cum am făcut noi.

Urmează meciuri cruciale pentru noi. Trebuie să facem tot posibilul pentru a câștiga cele șase puncte.”, a declarat Vadim Rață la flash-interviu.