Accidentare înfiorătoare în timpul meciului Valencia – Real Madrid: I s-a rupt genunchiul și a fost transportat de urgență la spital

Real Madrid a făcut un meci egal cu Valencia, în deplasare, după ce la pauză a fost condusă cu 2-1 și a marcat în prelungiri un gol care nu a fost acordat, dar a iscat un scandal monstru în teren.

Meciul a fost marcat atât de evenimentele din final, cât și de accidentarea gravă a jucătorului Valenciei Mouctar Diakhaby, care a fost transportat de urgență la spital, scrie playsport.ro.

Mouctar Diakhaby, suferință groaznică

Tchouameni a căzut pe piciorul lui Mouctar Diakhaby în careul Valenciei. Fundașul gazdelor s-a prăbușit și a început să urle de durere, iar coechipierii au început să facă semne disperate ca echipa medicală să intre urgent pe teren.

Intervenția medicilor a durat minute bune, după care jucătorul Valenciei a fost scos de pe teren și transportat la spital. Accidentarea a fost atât de gravă încât mulți dintre jucătorii de pe teren, profund afectați, nu au putut să privească în direcția lui Diakhaby.