VIDEO: Messi și Suarez marchează câte două goluri, iar Inter Miami zdrobește Orlando City

Lionel Messi și Luis Suarez au marcat câte două goluri fiecare, iar Inter Miami a dat lovitura în fața lui Orlando City, reușind o victorie cu 5-0, sâmbătă, în Major League Soccer (MLS).

Rivalii din Florida, Orlando, au terminat pe locul doi în Conferința de Est sezonul trecut și au fost considerați candidați la Cupa MLS din acest sezon, dar Messi și compania le-au administrat o lecție de fotbal.

Suarez nu a fost în cea mai bună formă în primele două partide, dar prolificul marcator de 37 de ani, cel mai bun marcator al lui Gremio în Brazilia în sezonul trecut, a dat deoparte orice îndoială cu privire la capacitatea sa continuă în ultima treime.

“Sunt foarte fericit pentru el, că a reușit să marcheze. Oricum am fost calmi, știm cine este Luis și ce este capabil să facă și toată lumea știe asta”, a declarat Messi, potrivit flashscrore.ro.

“Așa este el, când te aștepți mai puțin îți rezolvă un meci, așa cum a făcut-o astăzi, cu golurile și pasele de gol”.

Suarez a avut nevoie de doar patru minute pentru a aduce Miami în avantaj pe tabela de marcaj. Șapte minute mai târziu, Suarez a dublat scorul, Gressel fiind din nou “furnizorul” uruguayanului.

Miami control jocul complet și publicul a savurat câteva atingeri delicioase ale lui Messi, dar fostul său coechipier de la Barcelona, Suarez, era cel care reușise să marcheze de două ori.

Robert Taylor a făcut 3-0 în minutul 29. Messi a executat apoi o lovitură liberă de la 30 de metri, marcă înregistrată, care a lovit bara, dar câteva minute mai târziu argentinianul a reușit să înscrie pentru 4-0.

Orlando a ieșit agresiv la joc după pauză, căutând o posibilă revenire în joc și au fost frustrați când șutul lui Martin Ojeda a fost anulat pentru offside.

“Ne-am propus să obținem cât mai multe puncte”

Miami și-a găsit rapid ritmul, Messi trăgând la câțiva centimetri pe lângă poartă în minutul 54, iar apoi Gressel a trimis în bară după un schimb inteligent cu Suarez.

Un alt membru al fostului cvartet ex-Barca, fundașul stânga Jordi Alba, a creat al patrulea gol atunci când a pătruns pe flanc, a făcut un un-doi cu Suarez, dar mingea nu a intrat în poartă.

Apoi, în minutul 62 al partidei, Leo Messi a reușit dubla și a făcut 5-0.

Suarez a fost înlocuit în minutul 67, părăsind terenul în aplauze după o prestație care a pus în gardă apărătorii din toată liga.

Miami, cu șapte puncte în primele trei meciuri, revine în acțiune joi, împotriva lui Nashville, în Cupa Campionilor CONCACAF, iar Messi a fost optimist în legătură cu primele evoluții.

“Ne descurcăm bine, ne bucurăm, suntem în creștere”, a spus el. “Astăzi a fost un meci important pentru a continua pe această cale de creștere, iar acest lucru trebuie să ne facă foarte puternici pentru tot ceea ce va urma.

“Este important să începem bine, mai ales în primele meciuri… Ne-am propus să începem așa, să obținem cât mai multe puncte, pentru că apoi urmează Copa America și Cupa Ligii.”