Reacția antrenorului Andrei Chiperi, după ce ar fi aflat că trofeul nu-i aparține: „Eu înțeleg că se urmărește denigrarea imaginii mele”

„Eu am aflat de la jurnaliști și cred că se putea de rezolvat în Federație, nu numaidecât de ieșit în presă,” ne-a spus antrenorul de lupte Andrei Chiperi, contactat de RealMedia pentru a comenta situația cu trofeul și nominația de „Cel mai bun antrenor la nivel european al anului 2023” pe care l-ar fi primit, în timp ce acesta era pentru antrenorul Tudpr Cîrlan.

„Urmează să ne întâlnim să discutăm, nu e problema într-o piramidă de sticlă. I-o dau înapoi, nu îmi dă mie nimic acest trofeu, dar nu era cazul să se ajungă deodată în presă, fără să discutăm pe intern. Eu înțeleg prea bine că se urmărește denigrarea imaginii mele,” ne-a mai declarat Andrei Chiperi.

Menționăm că Federația Europeană de Lupte i-a desemnat pe Anastasia Nichita și Tudor Cîrlan drept cea mai bună luptătoare, și, respectiv, cel mai bun antrenor de lupte feminine pentru anul 2023.

Premiile au fost înmânate în cadrul campionatelor europene de lupte, rezervate seniorilor, care s-au desfășurat la București în februarie.

Nici Anastasia Nichita și nici antrenorul Tudor Cîrlan nu se aflau la ceremonia de premiere. Astfel, antrenorul Andrei Chiperi, în calitate de reprezentant al Federației Moldovenești de Lupte a primit premiile celor doi, pe care urma să le transmită.

Întreaga istorie AICI.