Anunțul lui Nicolae Dică, după ce Voluntari a fost umilită de Sepsi: „Am avut o discuție cu cei din conducere”

FC Voluntari a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi, 0-4.

După meci, Nicolae Dică s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi și a dat detalii de la întâlnirea avută cu cei din conducerea clubului, care, potrivit spuselor sale, îl susțin în continuare, scrie digisport.ro.

„Le-am acordat șanse jucătorilor care au evoluat mai puțin sau deloc în ultimele jocuri. Am vrut să vin cu jucători proaspeți, dar am făcut greșeli.

Mai comentez arbitrajul la 4-0 și la câte ocazii au avut? Nu are rost. Noi nu am fost bine și trebuie să vedem ce vom face de mâine, pentru a arăta bine la meciul cu ‘U’ Cluj. Am făcut o parte secundă foarte proastă, jucătorii care au venit de pe bancă nu au adus un plus.

Normal că ne putem salva, nu este o diferență mare la înjumătățire.

Am mizat pe acest lucru, să vin cu jucătorii care au evoluat mai puțin, jucători cu experiență. Aceștia sunt jucătorii, cu ei mergem în continuare. Avem încredere că putem să salvăm echipa.

(N.r. Simțiți aceeași încredere din partea conducerii?) Da, am avut o discuție cu cei din conducere, au încredere în mine, în echipă. Doar împreună putem reuși. Nu ne gândim acum la măsuri, ne gândim cum să pregătim meciul următor”, a declarat Nicolae Dică.