Victorie uimitoare pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea la 9 luni. Prima reacție a sportivei

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste URIAȘĂ: TAS i-a redus pedeapsa la 9 luni, după audierile care au avut loc în perioada 7-9 februarie. TAS a publicat OFICIAL decizia, care a fost în unanimitate, 3-0, și care este DEFINITIVĂ!

Simona Halep a câștigat procesul cu ITIA la TAS! Suspendată 4 ani în septembrie 2023, pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la 9 luni.

Simona Halep nu a mai jucat din octombrie 2022, când a fost suspendată provizoriu. Ea nu a mai jucat tenis de 17 luni. Astfel, pentru că suspendarea sportivei din Constanța a fost redusă la 9 luni, înseamnă că ea poate juca încă de acum. Suspendarea ei ar fi trebuit să expire în iulie 2023.

Primul turneu la care Simona Halep poate reveni este Miami Open (19-31 martie). Ea nu este în clasamentul WTA, ceea ce înseamnă că va fi nevoită să ceară un wild-card. 1000 de puncte sunt în joc la turneul din Florida.

Prima reacție a Simonei Halep, după decizia de la TAS

Simona Halep a avut o primă reacție după ce suspendarea ei a fost redusă la TAS.

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit.

Aș dori să le mulțumesc avocaților mei, care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit” a fost mesajul Simonei Halep, potrivit Euronews.