S-a decis și vrea să semneze cu Real Madrid. Vezi cine e starul multașteptat

Real Madrid pune la cale mai multe mutări importante în această vară, iar principalul transfer este reprezentat de Kylian Mbappe (25 de ani).

Alphonso Davies vrea la Real Madrid

Pe lângă francez, madrilenii îl doresc foarte tare și pe Alphonso Davies, aflat de la începutul anului 2019 la Bayern Munchen. După mai multe luni de tatonări, canadianul s-a decis si vrea să ajungă la Real Madrid din această vară. anunță jurnalistul Florian Plettenberg.

Pentru prelungirea contractului la Bayern, Davies a solicitat un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, lucru care nu a fost pe placul nemților, scrie digisport.ro.

Singurul lucru rămas de pus la punct în momentul de față este reprezentat de suma de transfer al lui Davies la Real Madrid. În timp ce Florentino Perez și-ar dori să plătească o sumă cât mai mică în schimbul fotbalistului, Bayern solicită aproximativ 50-60 de milioane de euro pentru jucător.

Cum ar putea arăta Real Madrid din noul sezon: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Davies – Valverde, Tcouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius jr.

Real Madrid oferă până la 50 de milioane de euro pentru Alphonso Davies

Inițial, Real Madrid era pregătită să ofere 35 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Alphonso Davies de la Bayern Munchen în vara acestui an.

Spaniolii de la Cadena SER afirmă că Florentino Perez s-a decis, iar președintele lui Real Madrid va oferi până la 50 de milioane de euro cu tot cu bonusuri pentru a-l transfera pe fundașul stânga de la gruparea din Bavaria.

Totodată, aceeași sursă afirmă că Real Madrid i-a pregătit un contract pentru 4 sezoane lui Alphonso Davies.