Fotbaliștii moldoveni Armaș și Rață au rămas fără antrenor principal

Nicolae Dică nu mai este antrenorul lui FC Voluntari. Tehnicianul s-a despărțit de FC Voluntari la mai puțin de o lună și jumătate de la momentul în care a fost prezentat oficial ca înlocuitor al lui Ilie Poenaru.

Conducerea lui FC Voluntari a decis să-l demită pe Nicolae Dică după ce echipa a ajuns pe loc direct retrogradabil. În mandatul fostului internațional, ilfovenii nu au obținut nici măcar o victorie, ci au înregistrat trei remize și patru eșecuri.

Potrivit spuselor lui dinaintea jocului cu ”U” Cluj, 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat, Nicolae Dică simțea că mandatul său la FC Voluntari se apropie de final, chiar dacă nu începuse de mult timp.

„Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere (dacă mai are conducerea încredere în el). Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi.

Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile”, spunea Nicolae Dică pentru digisport.ro.

Pe cine a vrut FC Voluntari în locul lui Nicolae Dică

FC Voluntari a început să-i caute înlocuitor lui Nicolae Dică, iar principalele variante luate în calcul au fost Marius Șumudică și Liviu Ciobotariu.

Ilfovenii nu au reușit, însă, să-l convingă pe niciunul dintre ei.