VIDEO: Fără Messi, Inter Miami pierde partida cu Montreal: „Ar fi trebuit să câștigăm”

Inter Miami a pierdut partida cu Montreal, scor 2-3, într-un meci în care argentinianul Messi a lipsit de pe teren.

Messi va reveni probabil în linia de start atunci când Inter Miami va juca miercuri seară împotriva echipei Nashville SC, în a doua manșă a meciului din turul optimilor de finală ale Concacaf Champions Cup, scrie flashscore.ro.

Martino a declarat că planul său de la bun început a fost ca Messi să nu joace cu Montreal, lucru stabilit chiar de joia trecută împotriva lui Nashville, care s-a încheiat la egalitate 2-2.

“Am vorbit despre asta acum o săptămână, mai mult sau mai puțin am fost de acord căva sta pe tușă (n.r. Messi), indiferent de ce s-a întâmplat la Nashville”, a spus Martino despre Messi, care a fost listat ca fiind sub semnul întrebării înainte de meci, și care a privit din tribune în timp ce stătea lângă soția sa.

“Cred că ar fi trebuit să câștigăm meciul”

După partida pierdută, antrenorul lui Inter Miami a declarat că echipa sa ar fi trebuit să câștige meciul.

“Cred că ar fi trebuit să câștigăm meciul”, a declarat antrenorul lui Inter Miami, Tata Martino. “Suntem o echipă care nu se apără atât de tare pe cât ar trebui”.

Alvarez a deschis scorul pentru Montreal în minutul 13 al partidei, iar Inter Miami a reușit egalarea tocmai în minutul 71, prin golul marcat de Campana. Patru minute mai târziu, Coccaro a înscris pentru 2-1, iar Montreal a trecut în avantaj, în timp ce Sunusi a marcat pentru 3-1. Jordi Alba a reușit să înscrie în minutul 80, iar partida s-a terminat 3-2.