Arsenal s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Ce scor a făcut cu Porto

Arsenal s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după ce s-a impus cu scorul de 1-0 (4-2 d.l.d.) în fața celor de la Porto, în ”optimile” competiției.

Prima ocazie de gol le-a aparținut londonezilor în minutul 13, când Saka a șutat din careu. Costa a intervenit bine și a reușit să respingă. Au urmat apoi două ocazii importante semnate de Evanilson.

Totuși, ”Tunarii” au reușit să deschidă scorul în minutul 41, prin Trossard, care a șutat din careu și l-a învins pe Costa, scrie digisport.ro.

Porto putea restabili egalitatea în minutul 70, când Conceicao a șutat de la marginea careului, însă Raya a intervenit foarte bine și a reușit să respingă.

Câteva minute mai târziu, Gabriel Jesus a irosit o șansă uriașă de gol, la un șut expediat din apropierea porții, iar pe finalul celei de-a doua reprize, Saka a șutat în blocajul lui Costa.Meciul a mers în prelungiri, însă cele două formații nu au mai reușit să înscrie, astfel că echipa calificată s-a decis la loviturile de departajare.

David Raya a fost eroul ”Tunarilor” și le-a apărat două șuturi celor de la Porto, astfel că Arsenal s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.