Fotbal: Moldova – Țările de Jos. Cum pot obține acreditări pentru meci jurnaliștii

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul echipelor de tineret ale Moldovei și Țărilor de Jos (25 martie, Stadionul Zimbru), din preliminariile Campionatului European Under 21 din 2025.

Under 21. Moldova – Țările de Jos.

25 martie, ora 20:30, stadionul Zimbru din Chișinău.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la acest meci sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email [email protected] până pe data de 20 martie, ora 15:00. Obligatoriu de indicat numele complet și funcția persoanei, și de atașat copia legitimației pentru fiecare solicitant.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

Potrivit FMF, jurnaliștii care vor fi acreditați la aceste meciuri își vor putea ridica acreditările luni, 25 martie, între orele 12:00 și 14:00, la Casa Fotbalului (Chișinău, str.Tricolorului, 39).