O „discuție mai aprinsă” și OUT! Nicolae Dică a spus cum s-a produs despărțirea de FC Voluntari

Antrenorul s-a declarat dezamăgit de ce a pățit la Voluntari și a explicat că despărțirea s-a produs după o ”discuție aprinsă” cu cei din conducere.

„Șapte etape într-o lună și jumătate în care trebuia să fac minuni. Nu am reușit, dar am avut momente bune de joc la meciurile cu Craiova, cu Steaua, cu UTA, cu U Cluj. Din păcate, nu am reușit să marcăm, am avut și ghinion.

Așa am avut discuția când am semnat, așa am avut discuția și pe parcurs. Eu pe parcurs am aflat că au fost jucători care nu au făcut pregătirea, pentru că trebuiau să fie dați afară. Au rămas și eu a trebuit să-i folosesc, pentru că alții nu erau.

Am trecut prin toate acestea și s-a luat decizia după antrenament. Am avut o discuție mai aprinsă și am luat decizia să ne despărțim.

Când cineva îți reproșează mai multe lucruri, e mai bine să te oprești. Eu nici nu sunt genul de om care să mă cert.

Eu am rămas dezamăgit. Consider că munca mea depusă în antrenorat, că se fac 10 ani în vară, se duce așa pe apa sâmbetei după ce s-a întâmplat la Craiova și la Voluntari.

Ce am făcut bun în acești 10 ani de zile s-a dus în aceste două mandate.

Am văzut că au fost și oameni la emisiune care au spus ‘Ce caută Dică la Liga 1’. Sunt niște lucruri pe care le-am făcut, dar lumea nu vrea să țină minte lucrurile astea.

Nu voi renunța. Am primit în aceste zile telefoane și mesaje și nu voi renunța. Poate voi începe din nou de jos, să o iau de la zero, și voi ajunge iar la Liga 1”, a declarat Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

FC Voluntari s-a mișcat rapid după despărțirea de Nicolae Dică și l-a instalat în funcția de antrenor principal pe Florin Pîrvu.

Tehnicianul a semnat cu FC Voluntari la doar câteva zile de la despărțirea de Petrolul.