VIDEO: Ce reprezintă abdominoplastia și care sunt beneficiile acestei intervenții chirurgicale

ABDOMINOPLASTIA reprezintă o intervenție chirurgicală care are drept scop remodelarea zonei abdominale prin eliminarea excesului de piele și grăsime, dar și refacerea mușchilor slăbiți. Avantajele acestei proceduri sunt: îmbunătățirea aspectului fizic, creșterea încrederii în sine, ameliorarea durerilor de spate și eliminarea cicatricilor sau vergeturilor.

Operația se realizează sub anestezie generală și durează între două și cinci ore. Perioadă de recuperare este de aproximativ două săptămâni.  Abdominoplastia poate fi recomandată în mai multe cazuri, printre care: pierderea semnificativă în greutate, sarcina, probleme medicale legate de excesul de piele și grăsime abdominală etc.

Vedeți cum arată rezultatul unei abdominoplastii efectuate de către Dr. Chiriac, chirurg estetician-plastician, la 7 zile postoperator.

Indiferent că este vorba despre o necesitate medicală sau o dorință proprie, specialiștii #Repromed vă așteaptă la o consultație GRATUITĂ, pentru a vă oferi toate detaliile referitor la tipul intervenției chirurgicale alese.

Pentru a face o programare, apelează la 022 955 500/ 022 263 888 sau accesează repromed.md.