Fotbaliștii moldoveni Armaș și Rață au meci diseară. Cu cine joacă FC Voluntari

UTA și Voluntari se întâlnesc luni după amiază, în penultimul meci al rundei cu nr 1 din play-off și play-out, în SuperLigă. 

Cele două echipe au intrat în ”noul campionat” cu regrete, chiar dacă speranțele erau diferite.

UTA putea obține calificarea în play-off, dar a pierdut meciul cu Dinamo, scor 0-1, în timp ce Voluntari a terminat la egalitate cu ”U” Cluj, scor 0-0, rezultat care a dus la mazilirea antrenorului Nicolae Dică.

După meciuri, au apărut multe discuții, inclusiv că Rednic ar fi preferat să o ajute pe Dinamo pentru că oricum UTA nu are licență de cupe europene, dar varianta a fost negată vehement antrenorul celor de la Arad.

UTA nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în 2024, dar echipa vizitatoare se prezintă la meci cu un antrenor nou, Florin Pârvu, și de pe o poziție care le dă fiori ilfovenilor. Rămîne de văzut dacă această teamă a retrogradării îi va mobiliza pe jucători, sau, din contră le va turna plumb în ghete.

Voluntari nu a mai câştigat de 12 meciuri în SuperLigă, de la acel 2-1 în Giuleşti cu Rapid, pe vremea lui Ilie Poenaru, iar succesorul său la Voluntari, Nicolae Dică, şi-a încheiat mandatul cu trei egaluri şi patru înfrângeri!

Cele două echipe s-au confruntat de trei ori în acest sezon, 0-0 în tur la Arad şi 1-0 pentru UTA la Voluntari, în retur, şi o dată Cupa României, scor 0-0 la Oradea.