Aryna Sabalenka trăiește o dramă înainte de Miami Open: Iubitul ei a murit la numai 42 de ani

Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, numărul 2 WTA, a încetat din viață la doar 42 de ani. Fost jucător de hochei, acesta se afla alături de dubla câştigătoare de Grand Slam la Miami, acolo unde cei doi locuiau. Koltsov a participat la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010.

Presa din Belarus anunță că moartea lui Konstantin Koltsov, fost mare hocheist și partener de viață al Arynei Sabalenka, s-ar fi produs în urma unui accident vascular cerebral.

Campioana de la Australian Open trece prin momente extrem de grele, după ce partenerul ei de viață, cu care avea o relație de 3 ani, a murit subit.

Anunţul a fost făcut de site-ul federaţiei de hochei din Belarus.

Koltsov a “murit fulgerător”, a scris forul de specialitate într-un scurt comunicat, fără să precizeze cauza sau locul decesului.

“Suntem în doliu. Federaţia belarusă de hochei îşi exprimă cele mai sincere condoleanţe familiei, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut pe Konstantin”, s-a precizat în comunicat.

Circumstanțele morții hocheistului nu au fost făcute publice, dar Telegraf.News a lansat prima ipoteză cu privire la decesul fostului sportiv.

Conform sursei citate, un cheag de sânge care s-a format în altă parte a corpului s-a desprins și a ajuns către un vas de sânge din creier, cauzându-i embolie cerebrală.

Koltsov venise la Miami pentru a o susține pe Sabalenka. Aceasta are o reședință în Florida în care merge aproape de fiecare dată când își ia o pauză de la tenis, antrenându-se de multe ori în extra-sezon aici.

După vestea morții iubitului său, e de așteptat ca Aryna să se retragă de la turneul WTA 1000.