FOTO: Cum arată „Popeye”, la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași

În 2021, Kirill Tereshin (27 de ani), luptătorul rus supranumit “Popeye” din cauza bicepșilor imenși, a admis că și-a injectat ulei de motor în brațe din nesăbuință și că ar fi suferit o primă intervenție chirurgicală pentru a reveni la normal.

Popeye, celebrul personaj de desene animate cu care a fost asemănat Tereshin, reușea să-și mărească bicepșii “natural” datorită spanacului, însă rusul a folosit o metodă pe cât de inedită, pe atât de periculoasă. Uleiul de motor pe care și l-a injectat în brațe ar fi putut să-i provoace afecțiuni letale, scrie digisport.ro.

În urmă cu 3 ani, rusul a recunoscut că ceea ce a făcut a fost ”o prostie” care i-a pus viața în pericol. Atunci, Tereshin a anunțat că a suferit o primă intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea uleiului de motor din bicepși.

Totuși, lucrurile nu s-au schimbat drastic pentru ”Popeye”. Bicepșii săi au rămas aproximativ la fel, doar că a apelat la mai multe intervenții estetice pentru a-și schimba înfățișarea. În plus, și-a făcut un tatuaj pe piept. Imaginile pot fi văzute în galeria FOTO de mai jos.

În 2020, “Popeye” a urcat pentru prima dată în ringul de MMA. Brațele uriașe nu l-au ajutat în lupta cu un blogger, Oleg Mongol, și a pierdut disputa după doar trei minute.

“Am început să merg la sală cu doi ani înainte să fiu chemat la serviciul militar. În armată, eram îngrijorat că voi avea greutăți și voi slăbi, așa că am decis să încerc ulei sintetic. Când am terminat serviciul militar, am început să mă transform și am făcut totul acasă.

Mama mea era foarte îngrijorată de ceea ce făceam, dar acum suntem bine și știe că uleiul sintetic poate fi îndepărtat. La început am vrut să-l injectez în alte părți ale corpului meu, dar apoi au început problemele și am încetat să îl mai folosesc”, a declarat Kirill “Popeye” Tereshin în 2021, potrivit Mundo Deportivo.

“Am doar 24 de ani și sistemul meu imunitar susține în continuare această inflamație, dar chiar nu știu ce se va întâmpla în continuare. De aceea vreau să încep operația și să depășesc acest coșmar. Mi-am pufnit brațele la 20 de ani pentru propria mea prostie. Nu m-am gândit la consecințe”, a adăugat Kirill Tereshin la acea vreme.