FOTO: La mulți ani, Marin Robu! Ce își dorește halterofilul la 24 de ani

„Principalul meu scop în acest an este un rezultat frumos la Jocurile Olimpice și la toate competițiile care urmează în acest an și desigur un an fără traume îmi doresc. Aspirația mea este medalia olimpică”.  Aceasta este dorința halterofilului moldovean Marin Robu, la împlinirea vârstei de 24 de ani.

„Voi sărbători în sala de antrenamente, apoi cu familia mai târziu,” ne-a mărturisit Marin.

Atletul s-a născut pe 19 martie 2000. Mama acestuia ne-a mărturisit că astăzi, mai mult decât oricând, își dorește să vadă câtă putere îi dă Dumnezeu lui Marin. „Să ai puterea de a visa măreț, îți doresc curajul de a urmări acele vise și să fii determinat de a le transforma în realitate. Sunt alături de tine și te susțin, mă bucur împreună cu tine, iar suferința ta este și a mea. Te iubim și dorim să fii fericit! Să ai un an extraordinar, plin de împliniri împreună cu Dumnezeu! Îți dorim noi victorii, medalii și recorduri cât mai deosebite! Îți dorim să nu cedezi niciodată și sa crezi că Dumnezeu te iubește și este de partea ta,” i-a urat mama sportivului, prin intermediul redacției RealMedia.

Trebuie să menționăm că având un palmares impresionant în competițiile naționale și internaționale, acest atlet de excepție și-a câștigat deja un loc bine meritat în istoria sportului moldovenesc.

Pentru Marin Robu, participarea la Jocurile Olimpice din vara anului 2024 nu reprezintă doar o competiție, ci o oportunitate de a-și demonstra abilitățile și de a aduce onoare țării noastre.

Întrebându-l despre planurile sale și despre modul în care se pregătește pentru competiție, Marin ne-a spus că Jocurile Olimpice reprezintă vârful carierei sale sportive. „Eforturile mele sunt concentrate pe a atinge performanțe remarcabile. Antrenamentele sunt intense, iar disciplina și determinarea mea nu au cunoscut limite. Îmi doresc să fac țara mea mândră și să împărtășesc bucuria succesului cu toți cei care m-au susținut în această călătorie a sportului.”

Cu sprijinul antrenorilor, familiei și prietenilor, Marin Robu este hotărât să facă istorie în cadrul Jocurilor Olimpice.

Mai jos vă prezentăm câteva poze din copilăria lui Marin, urându-i cu sinceritate La Mulți Ani și succese remarcabile în continuare.