VIDEO: Campionul UFC Ilia Topuria a zburat spre patria sa istorică – Georgia. Vezi cum a fost întâmpinat de către fani

Campionul UFC Ilia Topuria a zburat spre patria sa istorică – Georgia. Doar uitați-vă cum îl salută fanii. Georgianul rămâne a fi neînvins în UFC.

Ilia Topuria este georgian, dar s-a antrenat în Spania, unde a primit porecla El Matador și înregistrează șapte succese, fiind de neînvins în UFC.

În ciuda faptului că a fost doar al 5-lea om care a deținut vreodată titlul UFC la greutate-penă în istoria de 14 ani a diviziei, pentru mulți Ilia Topuria rămâne o enigmă.

 

 

 

 

 

 

Născut în Halle Westfalen din părinți georgieni, Ilia Topuria și-a petrecut primii șapte ani din viață trăind în Germania, înainte ca familia să decidă să se mute înapoi în țara de origine.

Cu toate acestea, în primele sale interviuri, Topuria menționează că nu simte o legătură prea mare cu Germania, ceea ce este de înțeles – era mult prea tânăr pentru a-și forma vreun fel de atașament real față de mediul înconjurător. Acest lucru explică de ce el nu se consideră german și nici nu poartă tricolorul negru, roșu și galben în octogon.