Au apărut primele oferte pentru starul scos la vânzare de Bayern Munchen, unul dintre cei mai importanți jucători ai clubului

Joshua Kimmich (29 ani) este unul dintre cei mai importanți jucători de la Bayern Munchen.

În ciuda acestui lucru, viitorul internaționalului german pare să fie departe de ”Allianz Arena” după Campionatul European din această vară.

Joshua Kimmich ar fi ajuns la un acord cu bavarezii să plece la finalul acestui sezon chiar dacă mai are contract cu Bayern Munchen pânî în vara lui 2025.

În ciuda faptului că au trecut doar câteva ore de la anunțul făcut de presa internațională, mai multe cluburi s-ar fi arătat interesate de transferul lui Kimmich. Printre acestea se află Manchester City, Arsenal și Liverpool, scrie digisport.ro.

Mai mult decât atât, internaționalul german ar prefera să joace din sezonul viitor în Premier League. De asemenea, Sky Sport a relatat că un transfer la PSG este exclus de fotbalist.

Mundo Deportivo, care citează presa din Germania, anunță că despărțirea dintre Bayern și Joshua Kimmich e tot mai aproape.

Prestațiile lui Kimmich, transformat din mijlocaș în fundaș lateral, au fost influențate de venirea lui Thomas Tuchel la echipă. Cei doi nu s-au înțeles, iar germanul a ”amenințat” că vrea să plece în mai multe rânduri. Decizia sa nu s-a schimbat nici după ce Bayern a anunțat că antrenorul va pleca la finele sezonului.

n cele din urmă, conducerea clubului a acceptat dorința fotbalistului, mai ales că poate obține o sumă importantă de transfer. Înțelegerea lui Kimmich expiră în vara lui 2025, iar Bayern a decis să îl scoate la vânzare pe fotbalist.

Transferat în vara anului 2015 de la Stuttgart pentru 8,5 milioane de euro, Joshua Kimmich s-a impus rapid la Bayern Munchen.
La actuala campioană a Germaniei, mijlocașul a jucat în total 378 de meciuri pentru ”Bavarezi”, a marcat 41 de goluri și a furnizat 102 de pase decisive.
75 de milioane de euro este cota de piață a lui Joshua Kimmich, potrivit Transfermarkt.