Cum a reacționat presa internațională, după ce Simona Halep a revenit pe teren

Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, în primul tur de la Miami Open.

Turneul WTA 1000 de la Miami se desfășoară în perioada 19-31 martie.

Acesta a fost primul meci pentru Simona Halep după o pauză de 568 de zile. Revenirea fostului lider WTA nu a fost așteptată doar de români, care au încurajat-o pe Simona pe tot parcursul meciului cu Badosa, scrie digisport.ro.

Sky Sport a ținut să îi transmită un mesaj dublei câștigătoare de Grand Slam la doar câteva minute distanță de la startul partidei. Publicația a postat un clip video cu Simona din startul partidei alături de următorul mesaj: ”Ne-a fost dor de acest zâmbet al Simonei Halep”.

Aceasta nu a fost singura reacție privind revenirea româncei în circuitul WTA. ”Simona Halep, cu un zâmbet larg la primul ei meci de la revenire. Nu pot să descriu cât de dor ne-a fost de ea în circuit”, au postat cei de la Tennis Channel pe X.

Simona Halep, echipament tricolor la primul meci de după revenire
Simona a apărut pe teren, pe Granstadt, acolo unde a fost întâmpinată și aplaudată ca o mare campioană de foarte mulți români, prezenți la meci, într-un echipament tricolor.

Halep a purtat un tricou galben, o fustă albastră, iar geanta ei în care-și ține rachetele și alte obiecte personale, de culoare roșie. A fost clar un omagiu adus României, iar fanii prezenți au simțit și ei asta.

Apoi, când a început partida cu jucătoarea din Spania, ”Simo” și-a dat jos tricoul galben și a purtat în meci o ținută complet albastră, cu o bandă galbenă la nivelul gâtului.